Categories
Blogging

Försöker få min flickvän att börja snusa

 Jag och min tjej har varit ihop i ungefär 4 år nu och hon har aldrig riktigt varit ett fan av att jag snusat, inte för att hon tycker att det är ofräscht, utan mer för att hon är rätt för att det skall förstöra mina tänder. Men, här kommer twisten, hon snusar varje gång hon tar ett glas vin eller liknande, vilket gör att hon snusar väldigt mycket under sommartid och vem tror ni försörjer henne med snus? Yes, det är jag och det är OK, men hon får nog ta och köpa sig en egen stock snus, för i denna takt så kommer jag inte att ha råd med mer än att köpa snus.

Jag var inne på Snusme sidan där jag vanligtvis beställer hem snus och såg att det infört en ny kategori, Kategorin heter strong snus och det är precis vad det är, de har samlat alla starkaste snusen och det är precis det jag behövde en dag som denna.

Det som skulle vara en stock snus till henne blev istället en stock till mig med stark snus och en stock till henne med “vanligt” snus.

Fan vad jag älskar nätet, man får en överblick som man aldrig annars får i butik samt att man oftast kan läsa på om snuset, delvis om märket, men också om smak vilket är superviktigt för mig.

Jag klarar tillexempel inte av citrussmak, det smakar tvål för mig och den niten har jag åkt på ett par gånger när jag varit i butik och velat testa nytt!