INLEDNING

Med mångårig erfarenhet av köksinredningar erbjuder Bomankök dig en valfrihet som förverkligar dina drömmar om ett eget personligt kök. Ett kök som är anpassat in i minsta detalj efter det liv du och din familj lever.

För oss är inte något objekt för stort eller för litet. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder maximalt många års glädje av sina kök. Med vår stora erfarenhet och omfattande nätverk med olika samarbetspartners ser vi till att våra kunder blir mer än nöjda.

LÅNG TRADITION

Bomankök är en modern träindustri där ny teknik kompletterar ett unikt hantverkskunnande och en mångårig snickeritradition. 1932 startade Emil Boman sin snickerifabrik i Avesta, Dalarna. Så här såg det ut när Emil startade.

Efter något års tillverkning av fåtöljstommar utökades produktionen med inredningssnickerier och strax efter krigsslutet på 40-talet förde han in sitt företag på en ytterligare utveckling och specialisering: köksutrustningar.

I slutet av 70-talet var det dags för en ny generation att ta vid  i och med att sonen Göran övertog ledningen. Idag är det den tredje generationen med tre söner Boman som är involverade och aktivt arbetar i företaget. År 2007 utökades Bomankök med en omfattande ytmässig tillbyggnad och samtidigt satsades på en helt ny maskinpark.

VÅR FILOSOFI

Bomanköks filosofi går ut på att vi på ett för båda parter så smidigt sätt som möjligt ska genomföra det kunden tillsammans med oss tänkt sig. Det gäller allt från leveranstider, kvalitet och färdig finish. Våra kunder ska ha möjlighet att hitta sitt eget drömkök till vettiga kostnader utan några som helst begränsningar när det gäller mått, material eller färger.

Vi börjar med ett besök hemma hos dig för att få en uppfattning om hur ditt kök kan förbättras och förändras och vilka förväntningar du och din familj har. Vi ger råd och inspiration utifrån vårt stora antal snickerier i standardstorlekar och standardmått men vi kan också tillverka efter individuella mått.

Bomankök kompromissar aldrig när det gäller genomtänkt hållbar och fungerande design.

SAMARBETE

Att välja köksinredning är inte bara att välja snickerier. I ett välfungerande och vackert kök ingår också alla de olika maskiner och den utrustning som gör ett kök komplett och ger dig arbetsglädje dag efter dag, år efter år.

För att hitta rätt har vi ett nära samarbete med ett stort nätverk samarbetspartners som inredare, arkitekter, samordnare, hantverkare och de flesta ledande varumärkena inom kök: Miele, Gaggenau, Bertazzoni, Ilve, ATAG, Neff, Siemens, Bosch, Husqvarna, Fjäråskupan, Smeg och några till.