Bomankök Projekt

Bomankök är ett familjeägt snickeri som startade 1932 i Avesta, Dalarna. Det är en modern träindustri där ny teknik kompletterar det gedigna hantverkskunnandet.

Vi har i princip inte några begränsningar när det gäller mått och färger. Vill ni ha en 90 mm hög sockel och 920 mm till ovankant bänkskivan, med en 30 mm bänkskiva, gör vi stommarna 800 mm höga. Likadant på djupet och bredden.

Vår standardstomme är en vit melaminstomme i 16 mm spån med toppstycken i massivt trä. Vi gör även stommarna i mdf, i lamellträ med olika faner eller solitt trä om ni vill det.Alla stommar går att få lackade i valfri NCS-kulör. Det går även att få stommarna fanérade och i en mängd olika melaminfärger och mönster.

När det gäller material till luckorna jobbar vi i princip bara i solitt trä och lackad MDF. Det går att få fanerade luckor också men det ingår inte i vårt standardsortiment. Vi arbetar med de träslag ni vill ha. Är det ett träslag vi inte arbetar med i vanliga fall, fixar vi det. Träluckorna går att få laserade eller täckmålade i valfri NCS-kulör. Givetvis går alla lackade luckor också att få i valfri NCS-kulör.

Är det någon speciallösning ni vill ha såsom förvaringslösningar, skjutdörrar, sockellådor, lådor som går ner i sockeln, elstyrda lådor och luckor eller dylikt gör vi det. Kan någon annan göra något kan vi också göra det. Än så länge har vi inte fått någon ritning på ett kök där vi inte har kunnat leverera lösningen. 

Vi gör även garderob- och förvaringslösningar, badrum, tvättstugor och butiksinredningar.
Bomankök Stockholm jobbar med de flesta vitvaruleverantörer, bland annat Miele, Gaggenau, Bertazzoni, Ilve, ATAG, Neff, Siemens, Bosch, Husqvarna, Fjäråskupan, Smeg och några till.

Vi ligger i mellanprissegmentet och har 4-6 veckors leveranstid. Vid större projekt bestäms tidpunkt för leveranser tillsammans med kunden.