Categories
Blogging

Besök

Det har varit ett par tuffa månader. Restaurangbranschen har verkligen tagit stryk. Jag är medveten om att vi inte är ensamma om det men f*n det har varit tufft.

Jag skall inte gå in i alla detaljer, men som ni själva förstår så har vi tappat ca 80% av vår omsättning, besöken har varit få och vi har haft extremt många avbokningar vilket har gjort att vi haft massvis med mat i överflöd.

Nog om det, sakta men säkert så börjar vi se en uppåt trend vilket känns underbart. Fler företag börjar boka in sig och vi hade besök från gänget på industriunderhåll. De är flitiga besökare, men detta var första gången på flera månader som de besökte oss. Roligt att se er gänget!

Nu hoppas vi på bättre tider och att vi sakta men säkert går tillbaka till ett normalt samhälle.

Categories
Blogging

Grattis Jessica

Grattis till min vän Jessica som har fått nytt jobb.

Det är inte lätt att hitta nya jobb under coronatider, men vem vill inte jobba med Jessica? Fantastiska människa!

Jessica har ju jobbat hos mig dom senaste 7åren och det var via jobbet som vi lärde känna varandra och hunnit komma väldigt nära. Tyvärr så har ju året varit väldigt tufft och tyvärr var jag tvungen att äga upp mer eller mindre all personal, därför kändes det extra tungt när jag fick meddela Jessica att jag inte längre hade råd att ha kvar henne. Jag känner ju hela hennes familj och som sagt, vi alla (våra familjer) har kommit varandra väldigt nära.

Men nu är det som det är och jag hoppades verkligen på att du skulle hitta ett jobb snabbt, och det gjorde du.

Wallenstam kommer verkligen att växa nu när dom har dig i sitt team! go and kick some ass!